Rendezvények

A Botanica családi összejövetelek, születésnapok, bankettek, céges csapatépítők vagy partik remek helyszínéül is szolgál. Mind a csodás környék, mind pedig a hotelre jellemző miliő tökéletesen alkalmassá teszik egy feledhetetlen rendezvény megrendezésére mindazok számára, akiknek fontos az exkluzivitás, a kényelem, és az, hogy az egyedi igényeknek is találjon megoldást.

Rendezvényeket maximum 70 főig tudunk fogadni.

Céges rendezvények

Céges tréningek, workshopok, csapatépítők, céges vacsorák, évzárók megrendezéséhez is kiváló helyszínt tudunk biztosítani.

Szerettel fogadjuk azokat a kisebb és nagyobb cégeket, vállalkozásokat akik rendezvényeiket Budapest és reptér közelében elegáns, nyugodt, zöld környezetben szertnék megtartani.

Teljes ellátást kínálunk a vendégeinknek, napközbeni bekészítéssel a teremben, ahol projektor és flip-chart tábla is rendelkezésükre áll. A tágas közösségi tereink kényelmes kanapékkal teremtenek helyszínt a szakmai beszélgetésekhez.

Esküvő

Esküvők esetében, azok a párok találnak meg minket, akik stílusosan szeretnék kimondani a boldogító igent. Romantikus, meghitt, természetközeli, rusztikus környezetet keresnek. Idilli, vidéki hangulatot találnak. Kizárólagosan a Botanica teljes területe rendelkezésükre áll.

A 200 nm-es beltéri rendezvénytermünk maximum 70 fő befogadására alkalmas. Közvetlen terasz kapcsolattal rendelkezik, ami jó idő esetén szintén népszerű vacsora helyszín.

Kislétszámú esküvők megrendezése is lehetséges.

Aktuális ajánlatainkért, szabad időpontokért kérjük, keressen elérhetőségeink egyikén.

adminRendezvények