A támogatott projekt a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében valósul meg

  • a Kedvezményezett neve: Kéttemplom Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság
  • a támogatott projekt címe: Kéttemplom Kft. panzió fejlesztési beruházása
  • pályázat azonosító száma: TFC-1-1-1-2017-2018-00219
  • a szerződött támogatás összege: 54 249 980 Forint
  • a támogatás mértéke (%-ban): 70%
  • a támogatott projekt tartalmának rövid bemutatása:

Az eddigi működési tapasztalataink alapján a következő fejlesztésekre volt szükség, melyeket  megvalósítottunk a látogatottság növelése, minőségi szolgáltatási kínálat biztosításának érdekében:

  1. A jelenlegi szobák felszereltségének növelése, mellyel a Panzió 3* minősítést elértük
  2. A szobaszám növelése (5 új szoba)
  3. Új szolgáltatások bevezetése, egyik legfontosabb vendéglátó egység szolgáltatási kapacitásbővítése melegkonyha létesítésével

A projektek kialakítása során különös figyelmet fordítottunk arra, hogy a szolgáltatásfejlesztés és bővítés révén létrejövő, megújuló és kibővülő szálláshelyek képesek legyenek oldani a szezonalitásból fakadó egyenetlenségeket, helyi adók, közterhek és egyéb állami előírások teljesítésére, továbbá illeszkedjenek a turisztikai fejlesztési irányvonalakhoz.

A meglévő szobák Panzió 3* minősítéshez eszközbeszerzéseit megvalósítottuk. A további 5 szoba, 10 fő szálláslehetőségének megvalósítása jelenlegi épületeinkben, azok átalakításával történt, ebből 2 szobát a főépület raktárként működő, földszinti területen tudtunk megépíteni. Másik 3 szobát a festőműhelyként használt különálló épület átépítésével valósítottuk meg. Ez az épület a főépülettől 70 m-re található. Étterem, konyha, vendégtér kialakítása a rendezvények, illetve az egyéni szállóvendégek kiszolgálásához is elengedhetetlen volt.

Ezekkel a fejlesztésekkel a következőket tudtuk elérni, mely célok illeszkednek a pályázati felhívás céljaihoz, a turisztikai térség adottságaihoz és a célterületre jellemző keresleti igényekhez:

– Nagyobb létszámú csapatépítő tréningeknek tudunk helyt adni. Saját étteremmel mindez növeli a befogadható cégek számát és a bevételeinket. A konyha és étterem által szélesedik a nyújtható szolgáltatásaink köre.

– A konyha és étterem által biztosított az egyéni szállóvendégek látogatottságának növekedése is

– új szolgáltatásokat és szolgáltatás csomagokat vezetünk be panziónkban

a támogatott projekt befejezési dátuma: 2019.11.30.

adminKisfaludy Program